tirsdag 4. mai 2010

Fristelser

Andre dag av utfordringen, og den første dagen med solide fristelser for ei som skal holde et strikt lavkarbo-kosthold. Dro til byen på seminar etter frokost, og første fristelen dukket opp i kaffepausen. Wienerbrød/gjærbakst og et stooort fruktfat. *sukk* Jaja, vann er jo ikke så dumt det heller! Lunsjen var heldigvis buffet, så der var det masse godsaker å velge mellom. Men så var det dette dessertbordet i forbindelse med buffeten da... Sjokolademoussen ropte lenge og vel, men jeg klarte å stå imot. En aldri så liten seier for en "sjokoholiker"! Nå gjenstår det bare å fortsette i samme sporet, så må det bli bra! Merker allerede at kroppen er fornøyd med å være tilbake på strengere kosthold. Mindre oppblåst, roligere mage, og føler meg generelt bedre. Deilig!

Var en kjapp tur i bassenget på Spicheren i ettermiddag, og fikk unnagjort 1000 meter svømming og 10 minutter i boblebadet etterpå. Deilig! Litt fredagsfølelse etterpå (siden jeg stort sett har svømt på fredager), men skal nok gå greit med tre dager til på jobb denne uka. Satser på å klare to økter til, så er målet nådd for uka!

Daniella hadde dessverre blitt syk, så dagens middagsbesøk utgikk. Men vi får ta det igjen ved en senere anledning! God bedring!

2 kommentarer:

Kjersti sa...

Så flink du er!! Vi har og vært flinke denne uka, hvertfall med maten. Mindre flinke med treningen, men har holdt på med oppussingen av soverommet. Det blir så bra!!
Vi gleder oss til et aldri så lite Kr.sand-besøk til helgen!!!

Marianne sa...

Jeg må også bli litt flinkere.. Full konsentrasjon når jeg har kommet meg ovenpå igjen =) da er det skjerpings på ALT =) Mat og trening.. Kommer fort ut av det når man er syk og ikke har så mye ork.. men lærer vel etterhvert slik at man er flinkere til å takle sånne ting =)
Jeg tror jeg må lage meg sjokoladepuddingen fra lchf-bloggen til 17. mai, så kan de andre bare ha det så godt med isen og bløtkaka. hehe. Blir ikke med på styrke i kveld da? hehe