lørdag 29. mai 2010

Knallfredag! ♥

Hadde rett og slett en helt suveren kveld i går!
Ann Mari var her ca kl 16, og vi tok første buss til byen. Fikk kjøpt oss et par regnponchoer for sikkerhets skyld, før vi spiste en herlig middag på Glipp. Skravlet, delte en cider og bare koste oss. Ruslet ut til Odderøya rundt 1830, og fikk med oss de siste låtene til Angels Motel. Når de blant annet spiller en coverlåt av a-ha så MÅ det jo bare bli en bra kveld videre!! Fikk kjøpt oss noen drikkebonger før det ble altfor mye folk, og koste oss med cider i kveldssola. Regnværet holdt seg langt unna, og gresset tørket opp. Herlig!!! Formiddagen var nemlig preget av regn- og haglbyger....
Bestisene! ♥ Snart 25 års vennskapsjubileum!

Donkeyboy

Etter Angels Motel var det tid for Donkeyboy, og det ble stadig mer folk. God stemning!! Ca 21.30 kom Bryan Adams på scenen, til stor jubel! En veldig bra konsert, med mange gode, gamle slagere. Summer of `69, Run to you, Heaven, Straight from the heart, (Everyting I do) I do it for you, Here I am... for å nevne noen.
Bryan Adams, 50 år og still going strong!

Full optisk- og digitalzoom på Ixus'en... Bildekvaliteten blir så som så, men man må jo prøve!

Stupte fornøyde i seng rundt 01.30! En helt superduper kveld sammen med min kjære bestis, Ann Mari! ♥

I dag ble det en enkel frokost og litt skravlings, før vi så film... Vi har nemlig fått kloa i et film som ble tatt da vi var på klassetur til Danmark i 6. klasse! Vi snakker altså for 17 år siden (herregud så gammel jeg plutselig føler meg!), med store t-skjorter, Ball-genser (ikke sant, Ann Mari? Hihihi), mokasiner og store hårstrikk (eksempelvis i mørkeblått med hvite prikker...). Har definitivt fått oss en god latter!! Og et kjempekoselig "gjensyn" med våre kjære lærere! Utrolig artig! Dessverre var dvd-brenneren på pc'en min i furtemodus, så jeg fikk ikke laget en kopi. Men Ann Mari skulle forsøke hos seg, hvis ikke får vi se om vi kan få til noe annet. Hadde vært SÅ gøy å ha for senere!

Nå blir det en rolig ettermiddag her, før jeg får besøk av Kristin i kveld til ESC. Må jo se litt når Norge arrangerer!

Forresten, Fædrelandsvennen har skrevet litt om gårsdagens konserter:
Bryan kom, sang og vant
Satte stemningen fra første låt (bildeserie)

2 kommentarer:

Helene sa...

SÅ koselig bilde av dere :o)

Marianne sa...

Heia, det høres ut som du storkoste deg på fredag. Det gjorde jeg også! SKIKKELIG bra stemning =) En av de gøyeste kvelden på leeenge =)