søndag 9. mai 2010

Prikken over i'en

Søndag kveld igjen, og nok en helg er unnagjort. Har vært en kjempekoselig helg, med besøk av mams og paps fra fredag til søndag. Fredagskvelden fikk jeg litt hjelp til å få spylt verandaen skikkelig (har ikke utekran her, så vi må legge hageslangen til paps gjennom leiligheten fra badet). Det ble kjempebra! Ellers ble det en rolig kveld med reker, litt godt drikke til gjestene og fredagsunderholdning på tv.

Lørdagen ble det en liten handlerunde i Sørlandsparken der mams fant nye soveromsgardiner, både mams og jeg fant oss nye skinnvesker på salg, og paps fikk brukt litt penger på Jula. I tillegg ble det noen meter med eikelist til formiddagens prosjekt. Vi hadde nemlig en liten jobb å gjøre på kjøkkenet, for å få satt den lille prikken over i'en. Det manglet en fin avslutning av flisene over benken (mot overskapene), men det har vi altså fikset i helga. Skrapt av masse gammelt fliselim og fugemasse, skjært og høvlet eikelister for å få det til å passe, og limt disse på med limpistol (ikke bare bare med betongvegger og gipsvegger). Men det ble knallbra!
Det har blitt noen turer inn i skap og opp på benker for "håndverkeren". Men han er dyktig!

Nå gjenstår bare litt koksgrå silikon (Megaflis var utsolgt i helga, så jeg får prøve igjen i slutten av uka tenker jeg), så blir overgangen også bra. Herlig med en bra finish! Etter avsluttet arbeid i går, tok jeg de med på en liten kjøretur og en bitteliten rusletur i Ravnedalen.
Veldig koselig, og veldig godt med litt frisk luft! Hjem til tacomiddag og en sløv og koselig lørdagskveld i sofaen.

I dag fikk vi fullført listejobbingen, ordnet litt annet småtteri og sløvet litt før mams og paps dro hjemover utpå formiddagen. Etter de dro har jeg fått ordnet masse, og har for øyeblikket verdens beste samvittighet. Har fått malt vinduene 3.strøk (satser på at det kun trengs ett strøk til), vasket takrenna og nedløpet, malt nedløpet (dette var malt fra før, så da ble det penest å male det på nytt), flekket over litt småtteri her og der, støvsuget leiligheten, vasket litt på badet, startet en kokvask, fylt oppvaskmaskinen og startet denne, og ryddet litt. Ikke dårlig om jeg skal få si det selv! ☺Litt kveldsmat og en kjapp tur i dusjen nå, så bør det virkelig ligne noe!
Et aldri så lite forbedringspotensiale :) Men knallfornøyd med resultatet!

Lavkarbomessig har helga gått bra, og jeg har holdt meg til lovlige varer (bortsett fra en liten tacolefse i går kveld, samt den planlagte utskeielsen med 70% kokesjokolade på lørdagskvelden :) ). Synes første uka av utfordringen har gått bra, og er klar for å ta fatt på en ny uke! Håper jo på en fortsettelse av vektnedgangen fra uka som har gått, men vi får se! Blir en aldri så liten utfordring med skikkelig langhelg til helga, men satser på at det skal gå greit! Det SKAL bare gå bra.

Må jo si det er en enorm fordel at også mams og paps har et lavkarbotilnærmet kosthold. Selv om de kanskje har litt mer "utskeielser" (eller normalisering av kostholdet om du vil) i helgene, så er det enkle gjester å ha på besøk når jeg selv følger lavkarbokosthold! Og det er også ganske enkelt å dra på besøk når det er slik. Deilig!

Tror det må bli en tur innom butikken i morra gitt, trenger litt mer middagsalternativer på kjøttfronten (og endelig bugner butikkene av masse deilig krydret og marinert "grillkjøtt"!). Ikke så mye grilling når man bor i terrasseblokk, men stekepanna fungerer jo den også!

Ha en fin søndagskveld videre!

2 kommentarer:

Cathrine sa...

Anbefaler en elektrisk grill :) Så får man i hvert fall grillfølelsen og grillstrekene i kjøttet selv om man bor i borettslag der gass og åpen flamme er fyfy.

Kjersti sa...

Tusen takk for oss!! Vi har hatt en kjemekoselig helg - fikk jo tilogmed brukt litt penger på lørdagen!! (Som om det vanligvis er problematisk...)