mandag 12. september 2011

Bordskåner

Tenkte kanskje det var på tide å vise et par av mine hekleprosjekter. Har blant annet heklet et par bordskånere (sånne til å ha under gryta :) ), og den ene fikk nytt hjem i går (håper du blir fornøyd, mams!). Den mest fargerike var den første jeg heklet, og der ble fargene komponert litt tilfeldig etter innfalsmetoden. Ensfarget sort bakgrunn, for å gjøre den litt mer brukervennlig... Enkle hekleprosjekter, geniale for sånne noviser som meg... Oppskriften finner dere hos Bad Monkey

Men fristelsen blir jo fort stor, når man først har begynt å se forskjellen på fastmasker, staver og kjedemasker. Spesielt når man kommer over oppskrifter som denne løven. Men er vel kanskje ikke helt ment for helt nybegynnere? Amigurumi (som visstnok disse små figurene kalles - og det er vel kanskje greit å kunne uttale ordet før man starter hekleprosjektet?) er jo en utfordring... Og med oppskrift på engelsk, så hjelper det jo *kremt* Foreløpig bare "øver" jeg litt, innimellom andre småprosjekter (blant annet et par julegaver på gang, så kommer nok ikke bilder med det første).

Ellers kan det meldes om at skapfronten på kjøkkenet er vel montert på plass (tusen takk for hjelpa pappa!). Var ganske frustrert her på fredagen, spesielt da trepluggene ikke passet (de som paps hadde passet forøvrig heller ikke, men han fikk pusset de til...), og malen manglet (men min hjemmelagede mal fungerte kjempebra, hullene kom på rett sted :) ).

Ønsker nye følgere og lesere hjertelig velkommen, er så koselig å se noen nye navn her inne! Og stor stas med kommentarer! Herlig :)

1 kommentar:

Kjersti sa...

Tusen takk for god middag og for fin bordskåner! Den har allerede vært i bruk og pynter opp på bordet!!