torsdag 1. mai 2008

En ny blogg er født...

Så dette er hva som kan skje en 1.mai mens jenta sitter og slenger og nyter fridagen? Hmmm... Trodde aldri jeg kom til å opprette blogg, for hva i allverden skal jeg skrive om? Men så kom det en liten ufordring fra Helene, og da får vel jenta være tøff og forsøke seg i dette ukjente universet :)

Skal prøve å skrive litt om hva som rører seg i jentas liv, primært på hobby- og treningsfronten vil jeg tro, men hvem vet hva som skjer? :) Status nå er vel som følger:

Trening: Prøver å komme igang igjen etter en aldri så liten ferie... Kom meg en tur på trening i dag morges, det gjorde godt gitt! Normalt blir det litt spinning og så skal jeg forsøke å bli flinkere til å trene litt styrke. Målet er 3 økter i uka, men det varierer gitt! Hurra for pulskokke!

Hobby: Må vel innrømme at jeg er inne i en liten bølgedal på hobbyfronten gitt. Holder på med et nytt strikkeprosjekt, som ikke går raskt fremover gitt! Er mitt tredje babyteppe, som foreløpig ikke har noen mottaker, og derfor trenger jeg ikke stresse det :) De to første var ferdige for et års tid siden, da gikk det unna! Men måtte jo rekke et par termindatoer... Hihi! I høst ble det strikket musetøfler for harde livet (forandring fryder), men etter 6 par måtte ny forandring til, og da ble det nytt babyteppe. Så får vi se når det blir ferdig...

Prøver meg også innen papirbransjen, nærmere bestemt scrapping. Stort sett blir det kortlaging som julekort, bursdagskort etc. Men forandring fryder der også, så har en aldri så liten plan om å forsøke meg på noen LO'er etterhvert. Vi får se :) Satser på å få lagt ut noen bilder etterhvert, må bare skrape sammen litt inspirasjon og motivasjon først.

Må også nevnes at jeg har stor interesse for mine orkideer for tiden, da det stadig skjer spennende ting på den fronten. :) Totalt bor det fem orkideer her nå, den eldste er drøyt to år gammel. To av de eldste orkideene har plutselig fått det for seg at de skal komme med nye blomsterstengler (ENDELIG!), og jenta passer godt på! Fikk også to nye orkideer for et par måneder siden, og de blomstrer fremdeles flott! Da er det bare en igjen som ikke er i nærheten av blomster, men med nye røtter og blader, så er jenta optimist :) På blomsterfronten kan det nevnes at jeg også følger godt med i blomsterkassa for tida. I høst hjalp mams meg med å sette 50 tulipanløk, og nå spirer det! Masse flotte knupper, har telt ca 125 til nå :) Og en 7 meter lang verandakasse som hage passer meg ypperlig!

Hmm... Ble mye skriving dette her gitt. Men nå er det nok for i kveld! Hihi! Må få gjort litt i heimen før det starter ny sesong med Criminal Minds :)

Venter spent på om noen klarer å forville seg inne her, og ikke minst om det dukker opp kommentarer :)

Tudelidu!

1 kommentar:

Helene sa...

Så moro - gratulerer så mye med ny blogg!!! Tøft gjort at du tok utfordringen min ;D

Var superstas med litt felles papirhobby i helgen, og ikke minst den koselige byturen vi hadde i Arendals sommerlige gater.. kjempekoselig! :)

Gleder meg til å se hva du finner på fremover, og når du tør å prøve deg på din første LO! Synes også du skal ta noen bilder av orkideene og "verandahagen" din - det hadde vært inspirerende å se for oss her på Innlandet (hvor våren ikke har kommet like langt ennå) :D

Synes du er superflink til å trene - all respekt!!