fredag 9. mai 2008

Trent og fortjent

Det er fredag! Og langhelg! :)
Sånt liker vi!
Ryggen er tilbake på rett spor, og jenta har faktisk vært en aldri så liten tur på trening i dag. Deilig! Har jo vært ei veldig slapp uke, bare kosa meg i sola, men i dag var jeg faktisk riktig så rastløs. Begynte egentlig med rengjøring av verandaen, men det ble fryktelig knotete med kun bøtte og fille, så får nok vente til mams og paps tar en tur bortover med noen meter hageslange og litt mer praktiske verktøy :) Blir nok bra til slutt! Siden dette rengjøringsprosjektet gikk litt skeis, og jenta fremdeles var litt rastløs (og også var blitt småsvett), så var det bare å finne frem treningstøy å komme seg avsted. Og fredag er ingen dum treningsdag sånn egentlig, for med finvær og pinsehelg i komminga, så er det LITE folk på treningssenteret! Passer meg bra. Må bare passe på at jeg fortsetter denne gode trenden til uka. Frem med spinningsko og skritteller.

Hobbymessig er det ganske rolige dager nå, været er altfor fint. Var en liten tur innom Panduro på vei hjem fra jobb i dag (måtte bare...), og der forsvant jo fort et par hundre kroner. Håpløst. Hihi! Blir moro når jeg tar frem alt scrappeutstyret mitt igjen, masse jeg ikke har fått testet :)

I helga ser det ut til at det blir en liten tur hjem til mams og paps, har lovet å hjelpe til med litt husvask og terrassevask. Hjem og leke med høytrykkspyleren med andre ord. :) Er godt å kunne hjelpe til litt, blir mye morsommere og går dobbelt så raskt. Og det må jo gjøres... Så får jeg heller invitere de bort hit en helg til en liten minidugnad etterhvert. Så koselig atte!

Orkideene mine lever i beste velgående og spirer som bare det. :) Holdt faktisk på å kjøpe enda en orkide i dag, de solgte noen kjempefine noen til 49 kroner på Coop. Det går jo ikke ann! Huff og huff. Jenta fikk store kvaler i butikken, men måtte til slutt forlate alle sammen. For hvor i allverden skulle jeg hatt den da? Er jo fullt her fra før... Kanskje en av de grønne plantene mine dør snart? Hmmm.... Men de var utrolig fine altså! Sterke farger og masse blomster. *drømme*

Er redd noen av tulipanene snart begynner å visne snart, de blomstrer veldig nå.. Har ikke lyst til at de skal visne jeg... Er så fint nå! Men trøster meg med at det etter tulipanene kommer noen fine Skaugum Begonia, som blomstrer sommeren gjennom :)

Ahh.. NYTER været og årstiden altså!

Ha en fantastisk pinsehelg alle sammen :)

2 kommentarer:

Helene sa...

Hvordan gikk dugnadsjobbingen i Froland?

49,- for en orkide må jo være et røverkjøp da - sørg for å drep en av de andre grønnplantene dine, hehe ;D (send den til meg hvis du trenger hjelp med det!)

Hva kjøpte du på Panduro?

trine sa...

Dugnadsjobbingen gikk som en lek :) Ehh.. Uansett, godt for alt som er gjort, og det ble jo veldig bra!

Hmm... Har forresten en grønn plante som formerer seg veldig her (tror den kalles krukkepalme). Lyst på noe du kan bryne deg på i Melsomvik? Hihi! Har vel 6 stykker nå, med 3 til på vei, og donerer GJERNE!

Panduro ja... Må innrømme at jeg kjøpte disse fine grønne båndene som du kjøpte i Arendal. De er jo SÅ fine! I tillegg ble det en selvklebende "blondekant" og et hefte med rubons i bursdagstema. Må bare ha en gråværsdag eller to nå, sånn at jeg kan få satt meg ned og testet litt.. Men haster ikke med det gråværet altså! Nyter sola jeg :)

Håper det går bra med pakkingen hos dere, bare drøyt 2 uker igjen jo!