tirsdag 6. mai 2008

Sommerfølelse!

Har sittet ute i sola et par timer etter jobb i dag, og fikk skikkelig sommerfølelse! Varmt og godt i kroken på verandaen, solen som prikker i kinnene, lyden av naboer som klipper plenen, og synet av masse tulipaner i verandakassa (bildet viser ca halvparten av verandakassa):

Og har jo lovet noen bilder av disse orkideene mine også, så her er et par bilder av de som står i blomst nå (tre forskjellige orkideer). Bilder av de to siste kommer når de springer ut i full blomst (er nok en stund til, men gøy å følge med fra dag til dag!):
(denne blomstrer for andre gang, foreløpig 7 blomster og 8 knupper. Synes fargen er nydelig!)


(denne fikk jeg i midten av mars, sammen med den på bildet under. Store flotte blomster på begge!)

(Dårlig bilde, men denne kommer faktisk med forlengelse av den ene stilken, så der er det rom for flere blomster etterhvert!)

Ellers er ryggen fremdeles ganske tufs, og det blir rolige ettermiddager her. Leser Drageløperen av Khaled Hosseini og koser meg i sola. Satser på at ryggen retter seg snart, da blir det litt trening igjen!

Gleder meg!

4 kommentarer:

Helene sa...

Å kjære vene som det blomstrer hos deg - noe så herlig!! Den verandakassa var virkelig en fryd for øyet nå, og orkideene var flotte :o) Jeg ble mektig inspirert her jeg sitter!!

trine sa...

Kan jo ikke annet enn å få sommerfølelse av dette :) Og kakaoflisen er helt genial, kommer minimalt med ugress! Sånt liker vi.

HURRA, det er vår!!

Anonym sa...

Så bra! Tulipanene dine er mye finere enn mine! For ikke å snakke om orkideene - skal si du har fått tak på de! Kjempeflott!! Tror du må regne med besøk om ikke altfor lenge-må bare få alt til å klaffe først!! du vet.....

trine sa...

Besøk blir alltid satt pris på! Hjertelig velkomne vet du :) Ikke alltid lett å få alt til å klaffe, sånn er det bare...