onsdag 21. mai 2008

Khjooopse!

Plutselig hadde det gått ei uke til gitt! Hvor blir alle disse dagene av? Er kanskje et tegn på at jenta har det bra? :) Forrige uke ble det trening tirsdag og torsdag, og full avslapning på fredagen med Start-kamp. Moro! Veldig god mat servert i losje, og bra VIP-plasser under kampen. Og selvfølgelig stas når Start vant 2-0 over Kongsvinger! Dessuten begynner jeg jo å bli vant til denne mannsdominerte bransjen, så ikke noe sjokk over å være på kamp med 9 mannfolk. Hihi!

Helga forløp ellers stille og rolig, var på sykebesøk hos farmor både lørdag og søndag, og ellers ble det gode middager og sløve dager. Fikk luftet pappa en times tid på søndagen da, på en aldri så liten oppdagelsesferd hit og dit. Godt for skrotten!

Mandag ble det shopping på Sørlandssenteret etter jobb, og en liten kafetur med Daniella og junior. Koselig :) Kom meg på trening etterpå, og var riktig så fornøyd! I går var jeg i bursdag hos nevne junior, og Daniella og Gunnar hadde stelt i stand skikkelig barneselskap. Hihi! Ballonger, papirduk med fargestifter og girlander på bordet. Pølser til middag, med sjokoladekake og is med jordbær til dessert. Veldig bra :) I dag ble det ny treningsøkt, siden det i morra blir treningsfri og grillkveld hos Linda. Gleder meg! Og vips er det helg igjen... Ikke helt sikker på hva helga bringer ennå, vi får ta det litt som det kommer tenker jeg. Mye farting hjem til mams og paps for tida, men sånn er det i perioder.

Ble skikkelig oppramsing dette her gitt, og sikkert ikke veldig spennende å lese... Men men, det er i alle fall en kort oppdatering om hva som skjer på disse kanter.

På blomsterfronten venter jeg nå på at tulipanene skal visne skikkelig, sånn at de kan fjernes og jeg kan få ned noen Skaugum Begonia. Fått noen knoller av mams (jeg har de på fór, så får hun de igjen til høsten for vinterlagring), og bør vel få de i kassa etterhvert. Må fylle på med litt kakaoflis også, men tenkte å gjøre det samtidig med plantingen. Så blir det nok så bra atte!

Tre av orkideene blomstrer flott (de to hvite, samt den lille rosa), og den rosa har nå 16 blomster :) Flott syn! Regner med at de to hvite snart begynner å miste blomstene, da får vi bare håpe at de snart kommer med nye stilker! De to siste har nå kraftige og fine stilker, og den ene begynner nok å nærme seg blomstring (noen store knupper). Gleder meg! Blitt skikkelig engasjert i disse blomstene jeg, er moro!

Nei, får vel avrunde for dagen :) Men det er altså lov til å legge igjen kommentarer her :)

Gleder meg til å se hvordan det går med bryllupsplanleggingen Helene! Og bare ei drøy uke til flytting... :) Lykke til!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du imponerer stadig med blomster og trening!! Moro å se at det er så bra blomstring hos deg - har du plass til noen "orkide-pleie-pasienter"?
Hilsen mamma!

trine sa...

Pleiepasienter er velkomne vet du! Har jo allerede noen Skaugum Begonia på fór, så da skal det nok gå med orkideer også :) Hihi! Og i verste fall kommer jeg hjem med et par orkideer til sommeren, mine kan jo ikke stå i full blomst alene... *flirer*

Helene sa...

Så moro med Start-kamp! Det høres jo skikkelig luksus ut - selv jeg kunne sett en fotballkamp med sånn oppvartning ;D (mannsdominert bransje høres forøvrig ikke så veldig dumt ut når man er singel dame i sin beste alder, he he he)

Apropos bursdagsselskap: gjett om jeg gleder meg til å "arrangere" Andreas sitt første også! Det blir nok garantert den første lørdagen etter 7. august ja, så det er bare å holde av datoen :)

Hvor sent kan man plante ut Skaugumen egentlig?? Vi har ennå ikke fått vår i jorden... (huff).. og nå håper jeg liksom å få ventet til vi er på plass i det nye huset. Jaja, går det for gæli så har kanskje noen i familien Ugelstad en ny "knoll" å gi bort til oss ;D

trine sa...

Vet mams fikk siden Skaugum i jorda for en god stund siden, men da bare i kasser/potter inne, for å "jordslå" de (de står inne den første tiden, for å sette røtter og begynne skikkelig vekst). De jeg har fått står fremdeles i en "kasse" med jord, og har kommet fine grønne spirer/blader. Står nå ute, litt i skyggen, men håper å få plantet de skikkelig etterhvert (venter som sagt på disse tulipanene som skal dø...). Og uansett skal det nok bli en knoll eller tre på dere skal du se :) Jeg "avler" for harde livet her (har gode vekstforhold!). Hihi!

Ikke alltid like dumt med mannsdominert bransje nei :) Men, må nevnes at de fleste er både godt voksne og godt etablerte, og ikke helt i "rett kategori". Men, man vet jo aldri hva eller hvem som dukker opp!

Alltid klar for Andreas-bursdag :) Gleder meg!