60 gram kremost, philadelphia (1,92 g karbo)
2 ss smør
1 egg
1 ts vanilje ekstrakt (eller litt vaniljesukker, jeg brukte snaut 1/2 ts vaniljesukker)
1 ss bakekakao (1 g karbo?, er 13,5 per 100 g)
1/2 ss peanøttsmør (2 g karbo?, er 15 g karbo per 100 g)
søttstoff (natreen/sukrin) så mye du vil (smak på røra, jeg bruker ca. 1 ss sukrin).
Jeg vispet alt sammen til det ble fint og jevnt, fordelte det i to kopper (evt skåler med litt kant). "Stekte" hver for seg i microbølgeovn ca 60 sekunder ved 800 watt. Litt kortere tid vil gi mer brownies/fondant-konsistens, mens mine ble litt mer kakeaktige (nærmest mousse).
I den opprinnelige oppskriften er det anbefalt steking i 40-60 sec i microbølge på 900 watt.
60 sec blir den tør kakelik
40 sec blir den litt som varm sjokolade inni
God helg!
3 kommentarer:
Mmmmm - dette var godt!!
Ser veldig godt ut! Tror kortere steketid vil være midt i blinken for meg - skikkelig god og bløt i midten... *drømme*
God helg! :)
Denne så skikkelig godt ut - skal garantert prøves ;)
Legg inn en kommentar