mandag 3. mai 2010

Dag 1 av TDU (Tar Du Utfordringen)

Status etter første dag av TDU:
- lavkarbokosthold: CHECK (vært riktig så flink!)
- sykle til jobb: CHECK (var skrekkelig kaldt i 1 minusgrad i morges....)
- treningsøkt: nei... Men i stedet har jeg malt endeveggene, taket og vinduene på verandaen andre strøk, samt støvsuget og ryddet bittelitt. Så ikke helt galt!

Endepanelene på verandarekkverket er skrudd fast i veggen med to skruer, og henglset på den andre siden. Veldig praktisk og grei løsning i grunn, hadde det ikke vært for lengden på skruene...
I tilllegg er det selvfølgelig ikke vanlig skruehode, men mer "mutterhode". Ergo har jeg slåss litt med en skiftenøkkel, omtrent 913 omdreininger... Men alt går! Nå er de fastmontert igjen, og der blir de!
Må si jeg er fornøyd :) Nytt tregulv her med tiden, så blir det jo helt suverent! Men jeg må innrømme en liten ting... Jeg hater vindusmaling!!! Spesielt når man har gjort noen bomkjøp når det gjelder koster... Argh!! Måtte bare klabbe på noe maling til slutt, og så får det tørke noen dager før jeg våger meg igang igjen. I mellomtida skal jeg kjøpe litt bedre koster tror jeg... Takmaling er jeg visst heller ingen racer på, men det ble mye bedre etter strøk nr 2.

Kveldsmateni dag ble "manuell eggsalat" *ler*
Hadde alle ingrediensene lett tilgjengelig, men gadd ikke røre sammen en skikkelig salat. Så da ble det en solsikkerute, delt i to, med skinke, majones, egg og vårløk. Godt! Og fin avslutning på en karbofri mandag.
I morra skal jeg på seminar store deler av dagen, og får besøk av Daniella på ettermiddagen. Blir koselig! Og hvis jeg får "ånden" skal vi ikke se bort fra at det kan bli lavkarbobrownies til dessert (fått en oppskrift jeg må teste). Vi får se!

2 kommentarer:

Marianne sa...

Du har vært en "smule" flinkere enn meg i dag. Har absolutt ikke hatt lavkarbodagen. Det verste er at når man er tom for energi, så ligger det innprentet i kroppen at den trenger sukker. Utrolig teit =( Jaja, ny dag og nye muligheter i dag.. hjemmekontor første del av dagen.. Få unna litt skittentøy mens jeg får ro til å se på tall..tall og tall =)

Satse på en omgang med styrketrening snart?

trine sa...

Hatt en finfin lavkarbo-dag i dag også, er deilig! Fremdeles litt sjokoladesug som river og sliter, men nå SKAL jeg bare stå i mot.

Noe trening må vi få til en dag vettu! :)