søndag 24. april 2011

En duft av…?

Noe jeg synes kan være skrekkelig vanskelig, er å finne en parfyme som virkelig fungerer. Det er mange som lukter veldig godt, men det er ikke alle som passer til meg. Og det er en aldri så liten jobb å finne ny parfyme, mange skal prøves, og man skal huske hva man har prøvd… Jeg hadde en parfyme jeg var skikkelig fornøyd med, men så forsvant den helt fra markedet. Da har man ikke noe valg, man må finne noe nytt. Jeg endte opp med Jean Paul Gaultier – Classique og har vært veldig fornøyd.

Men nå har jeg brukt den ganske lenge, og var klar for forandring. Og hadde lyst til å finne den ultimate parfymen igjen, den som jeg virkelig føler er MEG. Det er ennå litt tidlig å si, men jeg håper og tror at jeg kan ha funnet den. Har snakket med personalet i ulike parfymerier, har sprayet på ved anledning, og latt den virke på min hud i timesvis. Snust og sniffet, og konkludert med at jeg har funnet en jeg synes lukter godt. Så da Ann Mari spurte hva jeg ønsket meg til bursdagen, benyttet jeg sjansen til å nevne denne parfymen, i håp om at den kanskje dukket opp. Og det gjorde den!!! SÅ fornøyd! Fikk den nå i påska, og har prøvd den for første gang i dag. Foreløpig akkurat så fornøyd som jeg hadde sett for meg – altså superfornøyd! Og det nye vidunderet er Acqua Di Gioia by Georgio Armani

En frisk og ren duft, ikke for tung, ikke for søt og ikke for voldsom. En duft jeg håper og tror jeg kan bli veldig fornøyd med!

Legg til at jeg har funnet en PERFEKT ansiktskrem i Christian Dior – Hydra Life

Og en veldig god deodorant i Biotherm sin Deo Pure, så er igrunn jenta ganske fornøyd om dagen. Blir nok en tur i Tax-free’en på vei hjem fra Roma!

Alle bilder er forøvrig lånt fra Strawberrynet.com

2 kommentarer:

Pia sa...

Jeg skulle til å akrive at den siste der har jeg, men den heter da Acqua di Gio - er det den samme, eller to forskjellige? Hmmm...

trine sa...

Det er nok to forskjellige :) Jeg har nesten blitt lurt selv også, men har snust på begge to. Og falt for GioIA'en :)