lørdag 9. april 2011

Skogens ro

Ryggen ga beskjed om at den ønsket litt fysisk aktivitet i dag, men lysten til å trene inne i et helsestudio var heller laber (nydelig vær jo!). Så da ble det heller en herlig rusletur i Jegersberg, en drøy time med masse frisk luft. Skikkelig deilig!


Vis 2011-04-09 10:45 i et større kart

I lysløypa var det fremdeles en god del snø/is, men på skogsstiene var det stort sett bart. Knall! Skal prøve å få lagt ut litt bilder senere, men først må det leses litt pensum. Jeg har nemlig en liten plan om å gjenta friluftssuksessen i morra :) Og da velge en lengre løype og utforske ukjent terreng (deler av dagens løype var også ukjent for meg, men ikke nå lengre :) ). Ikke verdens beste motivasjon sånn studiemessig akkurat nå (vil allerhelst gå mer tur...), men jeg får bare ta meg sammen og komme igang. Kan jo sitte i solveggen og lese litt!

Nyt helgen, og NYT våren!

3 kommentarer:

Maren sa...

Åhhhh... det så ut som en fantastisk tur! Jeg sitter og har dødsdårlig samvittighet selv fordi jeg bare har vært inne med disse hersens skolebøkene!

Ha en fin lørdagskveld! :D

trine sa...

Var en kjempetur!
Gleder meg allerede til i morra, da satser jeg på en lengre tur :) Men blir skolebøker her også... En drøy måned til eksamen, og MYE jeg skal gjennom før den tid. Tillater meg å sitte ute på verandaen med boka da, det hjelper godt :)

Kjersti sa...

Flink jente! Både lang tur og studier er jo knallbra! Ha en fin helg og NYT finværet!!