onsdag 6. april 2011

Renspikka galskap?

Før helga startet et aldri så lite kapittel renspikka galskap. Nesten 20.000 nordmenn meldte seg på konkurransen til Peugeot Norge, og fikk hvert sitt sandkorn i et timeglass. Torsdag var det slutt på påmelding, da startet alvoret. Ved å riste på timeglasset i 10 sekunder, flyttet man sitt eget sandkorn til toppen av haugen. Litt sand renner ut kontinuerlig, og det gjelder altså å være det siste sandkornet… Da får man en bil – en Peugeot 508 stasjonsvogn :-)

“Led meg ikke inn i fristelse – jeg kan gå selv”

Måtte jo være med på denne galskapen! Sandkornet mitt overlevde lenge, jeg ristet og ristet. Men ærlig talt, ett sted går grensen… Så i natt var det slutt Etter en god natts søvn fikk jeg i morges beskjed om at jeg var ute av konkurransen. Helt greit i grunn Men jeg fortsetter å la meg fasinere. På Facebook-siden til Peugeot ser jeg det raser på med kommentarer, folk som planlegger våkenatt, avspasering og skiftordning med familie og venner. Konkurransen avsluttes i morra kl 12:00, og mye tyder på at det kommer til å være et snev av galskap hos gjenværende konkurransedeltakere de neste drøyt 15 timene. Guri! Status i timeglasset er for øyeblikket:

image

De rosa prikkene er mine Facebook-venner som fremdeles er med i konkurransen. Resten er omtrent 3000 fremmede, hvor de fleste truer med å riste på seg både musearm, øyekatarr og senebetennelse. For ikke å snakke om den psykiske galskapen… Snakket med en av disse gjenværende FB-vennene mine tidligere i dag, og vedkommende kunne fortelle om marerittaktige drømmer om sandkorn og risting. Kjenner jeg rett og slett er litt lettet over at jeg røk ut før det ble en besettelse. Men en ting er sikkert, Peugeot har skapt et frustrerende og fasinerende konkurransekonsept. Avhengighetsskapende, morsomt (??), underholdende og frustrerende. Og komplett galskap, spør du meg! Hehe!

Og for de som måtte lure – nei, jeg er ikke sponset av Peugeot, jeg får ikke bil, og jeg har ikke spasmer etter all ristingen. Jeg er bare fasinert :-)

1 kommentar:

Berre Kristin sa...

Hehe.. Hadde ikkje høyrt om denne konkurransen, men sikkert like greit ;) Artig konsept!