lørdag 31. mai 2008

Lykkelig kameraeier :)

Jepp, da har jenta vært på shopping gitt. Egentlig skulle jeg bare innom en fotobutikk jeg ikke fikk sjekket på tirsdagen... Og plutselig hadde jeg vært der inne i lange tider, og endelig fikk jeg snakket med noen som visste litt hva de snakket om. Ergo kom det jo ganske tydelig frem at jeg ikke helt visste hva jeg snakket om da, men det er helt greit :) Er absolutt ikke noe mer enn en interessert amatør, som håper å avansere til amatør+ klassen etterhvert. Hihi!

Endte opp med å kjøpe Nikon D80. De hadde en ganske bra pris på en utstyrspakke, og kameraet er solid og har store muligheter. Ikke siste skrik av kameraer (et drøyt år siden det ble lansert så vidt jeg vet), men tror det er et solid og bra kamera, og MYE kamera for pengene. Fikk med kit-objektiv (18-70mm), ekstra batterigrep og sekk i tillegg til kamerahuset i selve kit-pakken. I tillegg kjøpte jeg UV-filter, 8 GB minnekort og en proff-blits til en billig penge (de solgte ut et parti brukte proff-blitser til verdi ca 4000 kroner for 1000 kroner stykket. Da er det jo verdt å prøve!). Så nå er det ikke utstyret det står på, men den som holder kameraet... Hihi! Og der er det stort potensiale gitt... *flirer*

Spørs om det ikke blir endel testing fremover nå ja, må bare komme meg ut på tur!

Ellers var Daniella her en tur i går kveld, var utrolig koselig! Taco til middag, sjokoladepudding til dessert og masse skravling etterpå og vips hadde det gått over 6 timer! I dag ble det trening etter frokost, og så ble det denne byturen da.... Fikk melding av Linn-Therese innimellom trening og bytur, og hun tok turen bortover etterhvert. Utrolig koselig at folk har vett til å invitere seg selv! Kosa oss i sola, spist god middag, og sjokoladepuddingrester til dessert :) Hun dro for litt siden, og nå bør vel denne jenta få ryddet litt. Selv om det frister mye mer å leke litt med siste investering. Men det kommer jo en dag i morra også!

Håper det går bra med flyttefolket på vei fra Elverum til Melsomvik! Lykke til :)

2 kommentarer:

Helene sa...

Gratulerer så mye!!! Moro :D

Gleder meg til å se resultatene av kjøpet nå..!

trine sa...

Takk takk :)
Bilder kommer litt etterhvert, siden dagene stort sett forsvinner til trening nå. Men gleder meg til mer testing jeg også, ikke minst når det gjelder motivet Andreas :)

Hihi!