mandag 26. april 2010

Eggsalat

Var tid for å bake litt solsikkeruter igjen, og da benyttet jeg sjansen til å lage en god porsjon eggsalat også. Snakk om supergod kveldsmat!!
For å lage denne herligheta trenger du:
6 kokte egg
1 pose majones (merk at ekte majones har færre karbohydrater enn lett majones)
vårløk
smårettskinke
salt
pepper

Rør alt godt sammen, smak til med krydder. Server gjerne på nybakte solsikkeruter (denne gangen "pyntet" jeg med valmuefrø i stedet for gresskarkjerner).

Syklet til og fra jobb i dag, samt vært en liten tur på Spicheren og trent. Ikke den helt store aktiviteten, men litt er bedre enn ingenting! Nå må kjøkkenet ryddes, og klesvasken henges opp. Og kanskje det blir en spinningtime i morra? :)

1 kommentar:

Kjersti sa...

Det så unektelig veldig godt ut!! Jeg har og laget solsikkeruter idag, så jeg tror jeg må lage litt eggsalat også!!!!