tirsdag 6. april 2010

Tilbake på rett spor

Etter allverdens utskeielser matmessig på Bali, ukene etter og i påska, så er det nå på tide å få skrotten tilbake på rett spor igjen. Det trengs! Så i dag er det på'n igjen med lavkarbo. Det er helt fasinerende hvor mye bedre kroppen fungerer etter noen dager på lavkarbo rett og slett! Så nå består handlelista av egg, ost, rømme, kjøttpålegg, fisk, kylling, kjøttdeig, kremost, salat, agurk, paprika, løk etc. Må bare få ut sukkerbehovet av kroppen, så tror jeg dette skal bli riktig så bra. Skal forsøke å bli litt flinkere til å poste oppskrifter og matforslag :)

Satser på en skikkelig treningsopptur igjen også, og startet med en times spinning i ettermiddag. Min lett sprukne tå var ikke så veldig glad i å komme oppi spinningskoa etter en dag i joggesko, men det gikk nå greit det også. Vurderer sterkt en treningsfri ettermiddag i morra for å få unna litt smått og stort (og gi tåa litt sko-fri), mens det på torsdagen er klart for 90 minutters intervallspinning igjen. Gleder meg!

1 kommentar:

Kjersti sa...

Er flere enn deg som er tilbake på rett spor!! Lavkarbo og trening, og en herlig følelse! Flere oppskrifter tas imot med takk!! Brødet ditt fungrer veldig bra, og gir meg litt flere muligheter som jeg kanskje har savna! Takk!!